Jít k hlavnímu obsahu

STREET BAR: Kaprál pop-up

17. srpna 2022

Tak jsme zase jednou zalovili v pražských vodách a chytili pro vás tohohle parádního Kaprála! Z Pohořelce udělá rybí trh a z vás milovníky kaprů.

Kaprál vznikl z lásky k jídlu a víry v kapra. Stojí za ním Anna a Pavel, dva kuchaři odchovaní top pražskými restauracemi. Pavel působil 5 let v Našem Mase a poté se stal sous chefem v restauraci U Kalendů. Anna strávila většinu své kuchařské kariéry v karlínské Esce a poslední rok se starala o kuchyň vinného baru a bistra Thiru v Táboře, kde se snažila vrátit kapra na české talíře i mimo vánoční čas. 

U <Kaprála< se rozhodně nemusíte bát kostí ani pověstné kapří bahnitosti. Ochutnáte kapra, jak ho neznáte a možná to bude Vaše nová nejoblíbenější ryba!