Majstrštykem pražské kavárny Národní 38 jsou dlouhé snídaně, které se přelévají do oběda. Na 4p pop-up jsme tenhle koncept ještě trochu upgradovali – těšte se na večeři, která se přelévá do snídaně, která se přelévá do oběda. Prostě si tu N38 necháme hned dva dny za sebou!
Začneme ve čtvrtek 29. 6. v 17:00 konceptem asijských tapas. Pro Národní 38 je totiž typická právě vietnamská kuchyně. Každou ze sedmi chuťovek si budete moct dát zvlášť a nakombinovat si je podle libosti. Jedeme do vyprodání (max. do 22:00). A pozor – tento večer je úplně bez rezervací.
Další kolo debužírování začne v pátek 30. 6. v 8:00. A na programu budou největší N38 brunchové pecky. Opět do vyprodání (max. do 15:00). Rezervace přijímáme a vřele doporučujeme:
- přes formulář dole na této stránce
- +420 770 122 102
VEČERNÍ MENU
Krevetový závitek /smažené krevety, mango, okurka, nudle, TNT omáčka/
N38 říká: „Na tomhle se tvoří závislost rychleji než na heráku.“
Avokádový závitek /nudle, avokádo, rajčatové pesto, okurka, mango/
„I vegan věci můžou chutnat dobře.“
Vietnamské carpaccio /hovězí, hoisin, sriracha, nakládaná cibule, koriandr/
„Když jede Nguyen do Benátek.“
Korejské tacos /hovězí žebro v kalbi marinádě se zeleninou/
„Tohle se přiznám, jsme ukradli od Roy Choi, ale děláme to fakt dobře.“
Mango salát /mango, okurka, mrkev, kedlubna, cibulka, arašídy/
„Maminka trvala na tom, že budeme dělat jedno autentické vietnamské jídlo.“
Edamame /fazolky prohozené se solí, chilli a česnekem/
„Ideální na takový to domácí zobání.“
N38 Krupicovka /krupice z espumy s čokoládovou drobenkou a ovocem/
„Ta nejlepší je stejně od babičky, ale druhý jsme my!“
BRUNCH MENU
Snídaňové tacos /Míchaná vajíčka, tacos, slanina, avokádo, LA vibes/
Eggs Benny 1.0 /lívanec, slanina, špenát, vajíčko, teriyaki hollandaise, N38 DNA/
French Toast /brioche toast, ovoce, slaný karamel, javorový sirup, Láska/